Altran dosáhl nového milníku ve svém vývoji tím, že se stal součástí Capgemini Group

Akcionáři společnosti Altran se naprostou většinou rozhodli nabídnout své akcie na přátelskou nabídku na převzetí podanou společností Capgemini. Společnost Capgemini tak dosáhla povinného limitu pro stažení a úspěšně dokončila akvizici společnosti Altran, která se nyní stane nedílnou součástí skupiny Capgemini Group, světového lídra v oblasti poradenství, technologických služeb a digitální transformace. Tato akvizice přinese světového lídra v „Inteligentním průmyslu“.

Pro další rozvoj Altranu tak začíná nová kapitola, více než 35 let po jeho vytvoření.

Tato fúze s Capgemini je zlomem v historii Altranu, čímž se stává světovým lídrem v „Intelligent Industry“, který podporuje digitální transformaci společností. Jedná se o zásadní krok v rozvoji naší společnosti. Již více než 35 let pomáháme našim klientům řešit jejich inovační a transformační výzvy, od designu po industrializaci. Naše skupina nedávno posílila své vedoucí postavení vývojem diferencovaných modelů služeb, které nabízejí kapacity v oblasti špičkových technologií a schopnost industrializace díky kapacitám našeho modelu Globalshore. Nic z toho by nebylo možné bez talentu a angažovanosti našich týmů po celém světě a bez důvěryhodného vztahu, který jsme si vybudovali s našimi klienty. Dnes bych chtěl všem upřímně poděkovat. Společně se nyní plně soustředíme na integraci Altranu do nové aliance a spojíme dovednosti a talenty našich příslušných skupin. Jsme odhodláni představit naši společnou nabídku současným i budoucím klientům a zároveň využít nejkvalitnějších technologií, včetně cloudu, internetu věcí, špičkových IT, umělé inteligence a 5G. Dominique Cerutti Předseda & Výkonný ředitel, Altran