Intelligent Industri: Datadrevet FoU – nettsidekopi

Forskning og utvikling (FoU) er en av de mest utfordrende funksjonene å transformere. I Life Sciences er det et stort press på FoU for å levere bedre produkter billigere, raskere og med mindre risiko.

Takket være Intelligent Industri, drevet av data, kan Capgemini hjelpe selskaper innen Life Sciences med å utdype og akselerere verdien som FoU leverer.

Läs vår översikt :

Data-driven R&D in Life Sciences

The future of R&D, powered by data

Download

Datadrevet FoU-transformasjon i Life Sciences

Vi kan hjelpe deg med å bruke analyser i alle aspekter av verden du vil innlemme i din FoU.

I avansert farmasøytisk oppdagelse og utvikling, vil vår datadrevne tilnærming hjelpe deg med å forstå sykdommer og pasienter bedre, identifisere behandlinger med høyere potensial og akselerere tid til markedet for din utvikling.

Gi pasienter og betalere det de virkelig ønsker

FoU-team kan nå få tilgang til hele mengden kliniske data og litteratur om medisiner og tilstander, og innlemme det i sine prosesser i sanntid. Og data fra den virkelige verden – medisinske data, forsikringsdata, til og med sosiale medier – kan gi verdifull innsikt i pasientens behov, behandlingsoverholdelse og resultater.

Vår rolle er å bruke datadrevne FoU-teknikker for å øke arbeidet du allerede gjør, og forbedre det med bedre tilgang til, raskere håndtering av og dypere læring fra data.

Hvorfor Capgemini?

Vi forstår FoU-kultur fordi vi har jobbet med det i flere tiår. Vi injiserer våre AI- og dataanalyseteknikker i dine etablerte FoU-prosesser, og legger til banebrytende innovasjoner i velprøvde metoder.

Vi fokuserer først på bedriftens resultater og hjelper deg med å bringe innovative produkter raskere på markedet, med lavest mulig risiko.

Her kommer igjen potensialet til intelligent industri, drevet av data.

Thought Leadership

WHITE PAPER

Covid-19: effective use of data and modelling to deliver rapid responses

How should Life Sciences approach data to deliver rapid responses to COVID-19?

DOWNLOAD

WHITE PAPER

PATIENT CENTRIC HEALTHCARE

The role of AI and Data Science

DOWNLOAD